Allt du behöver veta om Jon Henrik Fjällgrens längd

Vem är Jon Henrik Fjällgren?

Jon Henrik Fjällgren är en känd svensk sångare, slog igenom i Sveriges Got Talent 2014 med sin magnifika jojkande. Ursprungligen från Colombia, men adopterad till Sverige och uppvuxen i den vackra Mittelbyn i Jokkmokk.

Hur lång är Jon Henrik Fjällgren?

Det är en ganska vanlig fråga, faktiskt. Till alla er nyfikna, Jon Henrik Fjällgren har en imponerande längd på 1,78 m. Perfekta för en artist som alltid ser ut till att stå över alla med sin talang!

Namn Född Nationellitet
Jon Henrik Fjällgren 26 april 1987 Sverige

Hur började Jon Henriks karriär?

Fjällgrens musikaliska resa började när han deltog i Talang 2014. Han var så imponerande att han gick direkt till final, och vann slutligen hela tävlingen. Efter det har han deltagit i Melodifestivalen tre gånger, och etablerade sig som en av Sveriges bästa artister.

  • Talang Sverige 2014 – Vinnare
  • Melodifestivalen 2015 – Andraplats
  • Melodifestivalen 2017 – Tredejeplats
  • Melodifestivalen 2019 – Andraplats

Vilka är Jon Henrik Fjällgrens mest kända låtar?

En sak är säker – Fjällgren har skapat några riktiga hitlåtar! Bland hans mest kända spår är ”Jag är fri (Manne Leam Frijje)”, ”Norrsken” och ”Mitt hjarta bloder”. Hans jojkande och kraftfulla stämma berör miljontals människor, oavsett om de är nya till hans musik eller gamla fans.

Jon Henrik Fjällgren är mer än bara en artist – han är en inspirationskälla för alla som tror på kraften i musik och kultur.

Relaterade inlägg