Hur lång är Morgan  Johansson

Morgan Johansson är politikern med ett minst sagt imponerande CV. Han är justitieminister sedan 2014, inrikesminister sedan 2021 och ställföreträdande statsminister sedan 10 september 2019. Innan dess har han dessutom varit både folkhälsominister, migrationsminister och inrikesminister. Wow, Morgan! Om man tar sig en titt på internet verkar det dock inte som att den vanligaste frågan om Morgan är hur han hinner allt, utan istället “hur lång är Morgan Johansson”.

En ganska trivial fråga gällande en så upptagen person, kan tyckas. Eftersom svaret inte finns endast en kort googling bort försöker vissa med omskrivningar. “Hur lång är Morgan Johansson minister” och “Morgan Johansson hur lång är” är också vanliga frågor. Men även där verkar folk kamma hem noll.

Morgan Johanssons längd är en het potatis

Vad har då väckt denna längdbesatthet hos vissa? Varför är man så nyfiken på Morgan Johanssons längd? Om man känner internet rätt kan det bero på allt från märkliga konspirationsteorier, till ett försök att räkna ut BMI på alla ministrar. Man vet ärligt talat aldrig med suspekta diskussionsforum, som exempelvis Flashback. Svaret verkar dock inte vara riktigt så spännande. 

Kanske är Morgan Johansson den centrala punkten i flera konspirationsteorier, men det mest logiska är nog att han på bild ser ut att vara kortare än andra. Vissa människor har till och med försökt googla en exakt längd på ministern. “Morgan Johansson 150 cm” är inte en ovanlig googling. Exakt hur många centimeter han är står inte klart. Du får helt enkelt titta på bilder och göra en egen uppfattning, eller öva upp ditt ögonmått inför nästa Almedalsvecka.

Relaterade inlägg