Jag har aldrig frågor men jag finner alltid svar

Vad är ”Jag har aldrig” för något?

”Jag har aldrig” är ett populärt spel som ofta spelas i sociala sammanhang. Spelet går ut på att varje deltagare turas om att säga en sats som börjar med ”Jag har aldrig…”. Om någon av de andra deltagarna har gjort det som sades, måste de ta en klunk av sin dryck. Det är ett roligt sätt att lära känna varandra lite bättre, och det kan leda till några riktigt intressanta diskussioner.

Hur spelar man ”Jag har aldrig”?

Det är faktiskt enkelt att spela ”Jag har aldrig”. Allt du behöver är några vänner och något att dricka. Tricket är att tänka på något som du tror att de andra deltagarna kan ha gjort, men som du själv aldrig har gjort. Detta hjälper till att hålla spelet rörigt och oförutsägbart. Ett annat tips är att inte vara rädd för att ställa djärva eller kontroversiella frågor – det är ju hela poängen med spelet!

Speltips Exempel Drickregler
Variation av frågor ”Jag har aldrig ätit sushi” Drick om du har ätit sushi
Välja djärva frågor ”Jag har aldrig kraschat en bil” Drick om du har kraschat en bil
Vara specifik ”Jag har aldrig varit i Australien” Drick om du har varit i Australien
Att utelämna detaljer ”Jag har aldrig ljugit för min partner” Drick om du har ljugit för din partner

Vilka är några bra ”Jag har aldrig” frågor?

Utmaningen vid att komma på bra ”Jag har aldrig” frågor är att de måste vara något som kan få andra att avslöja intressanta eller roliga detaljer om sig själva. Här är en lista över några förslag:

  • ”Jag har aldrig ljugit om min ålder”
  • ”Jag har aldrig spökat ut mig på Halloween”
  • ”Jag har aldrig hoppat över en stenmur”
  • ”Jag har aldrig spelat trummor”

Kom ihåg, målet med ”Jag har aldrig” är att ha kul och skapa goda minnen tillsammans!

Relaterade inlägg