Julius Jimenez Hugoson Flashback

Barnskådespelaren Julius Jimenez Hugoson har blivit känd genom många filmer. Förutom att han spelade huvudrollen i Monkey från 2017 har han också spelat Håkan Bråkan i de kända Sune filmerna. Dessutom har han spelat med andra kända artister som Markoolio och Petra Mede i TV serien familjen Rysberg som SVT Barnkanalen ligger bakom.

På senare år har han blivit uppmärksammad för att ha kommit på tredje plats i programmet Lets Dance men också för hans kriminella liv.

Julius Jimenez Hugoson Flashback

Trots att det varit uppmärksammat i riksmedia har både nyheter om Jimenez Hugoson Flashback trådarna har också varit många och intensiva. På Flashback framkommer att han har förekommit i både våldsdomar och polisutredningar. Dessutom har Jimenez Hugoson förekommit i flera knarkbråk där det senaste blev uppmärksammat på Östermalm i Stockholm.

Mitt i centrala Stockholm kom ett larm om skottlossning. Händelsen utspelade sig i Östermalmsgallerian Fältöversten. Både i riksmedia och på Flashback har det framkommit att skottlossningen var intensiv där flera skott blev avlossade samtidigt.

Julius med i skottlossning i centrala Stockholm

Skottlossningen mynnade ut i att två personer blev allvarligt skadade. Händelsen har blivit rapporterad som ett knarkbråk där rivaliserande gäng har hamnat i konflikt med varandra. Dessutom har före detta barnskådespelaren Julius Jimenez Hugoson blivit misstänkt för att ha deltagit i skottlossningen.

Relaterade inlägg